Lasni Vstavki

Lasni vložki so vladarji sloga, kadar gre za novo pričesko. Ker so proizvedeni iz 100-odstotno pravih las, so zadetek v polno in izbira, s katero ne moreš zgrešiti. S preprostim nameščanjem v manj kot eni minuti osvojijo tudi tista dekleta, ki so pogosto v stiski s časom. So sestavni del vsakega kotička za urejanje, pogosto pa tudi prva izbira, ko se moraš na hitro urediti v zelo kratkem času. Lasni vložki se najbolje ujemajo z dobrimi ličili, izrazitim pogledom ali poudarjenimi ustnicami. Vse je odvisno od tvojega razpoloženja. Ne glede na to, kakšna je tvoja izbira, si ti vladarica odličnega videza.

Lasni vstavki OxY so namenjeni tistim dekletom, ki želijo osvežiti svoj videz, niso pa osredotočena na dolžino ali gostoto las. Iščejo le nekoliko bolj senzualno rešitev, kot je razkošen visok čop ali zapeljiv fru fru. Tista majhna, a zato senzacionalna sprememba pričeske.

Zate dostopni lasni vložki:

  1. Čopi za lase iz 100-odstotno pravih las Že znana rešitev, ki jo je dobro imeti v bližini, tako kot malo črno obleko v omari. Podaljšane čope za lase je preprosto namestiti, ne glede na to, ali so tvoji lasje kratki ali dolgi.
  2. Fru fru iz 100-odstotno pravih las Ni se ti treba več spraševati, ali so fru fru dobra rešitev zate, ali ti bodo pristajale in ali jih želiš imeti prav vsak dan. Lasni vstavek fru fru na clip, lahko preprosto namestiš, kadar si želiš hitro in učinkovito spremembo pričeske.

Za popolno pričesko ne potrebuješ frizerja niti ne potrebuješ veliko časa. Včasih zadostuje podaljšek, kot je čop ali fru fru, s katerimi osvežiš imidž. Izberi eno kategorijo in poišči svoj odtenek. Čim prej, boljše bo, pravih priložnosti ne smemo zamuditi.

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.