Flip-in Podaljški

Pospešen način življenja se odraža tudi na trendih pri urejanju pričeske. Pričeska in ličila so postali prednostna naloga, kadar gre za slog, ki ga ustvarja vsaka ženska. Nenehna izpostavljenost družbenim mrežam, kot so Instagram, selfiji in klikanje na mobilnem telefonu videz postavljajo v ospredje.

Če iščeš najpreprostejši način, ki bo tvoje lase obogatil s pravljično polnostjo, si na pravem kraju. Flip in podaljški so najboljša rešitev, kadar gre za nadgradnjo las. Namestite jih v eni minuti in to lahko naredite v udobju svojega doma, brez naročanja in odhoda v frizerski salon. Idealni so za dekleta, ki eksperimentirajo s podaljškiin želijo drzno spremeniti svojo pričesko.

Show Filters

Prikaz vseh 2 rezultatov

Prikaz vseh 2 rezultatov

Gladko oblikovani, brez kontur, ki bi lahko pokukale skozi, flip in podaljški omogočajo neustavljivo privlačen in ženstven videz. Zelo nežni so do tvojega lasišča, še zlasti, če imaš tanke in šibke lase. Z njimi svoje naravne lase podaljšaš in jim povečaš gostoto, hkrati pa jih zaščitiš pred škodljivim izsuševanjem, ki je pogosto med lepljenjem in strokovno nadgradnjo podaljškov.

Flip in podaljški so izdelani iz 100-odstotno naravnih človeških las. Njihova posebnost je tanka silikonska vrv, na katero so pritrjeni. Prav ta vrv zagotavlja neopazen prehod pod tvojimi lasmi in jo lahko preprosto uravnavaš glede na obliko svoje glave.

Postavljanje flipa in podaljškov je preprosto, tako kot če si nadeneš obroč, trak ali ruto:

  • privzdigni zgornji del svojih las;
  • postavi flip in podaljške s pomočjo silikonske vrvi;
  • vrni svoje lase čez podaljške;
  • počeši, da se tvoji lasje povežejo s podaljški.

Če si dekle, ki želi izžarevati samozavest in pustiti spektakularen vtis, manjka pa ti še kakšen centimeter pri dolžini ali če le želiš nekoliko poudariti profil, so flip in podaljški prava rešitev zate. Čakajo te tukaj.