Čop

Čudovita novost, ko gre za ženske pričeske. Naj gre za glamurozen dogodek ali navaden dan, voluminozen čop je idealna možnost za skoraj vsako priložnost
Podaljšani čopi za lase že leta prevladujejo v klasično zlikani in izrazito privzdignjeni različici. Pojav lepotnih blogerk je odprl popolnoma novo obdobje urejanja las, ki se nanaša tudi na podaljšane čope.

Ne glede na to, ali imaš daljše lase ali še čakaš, da zrastejo, bodo podaljški iz pravih las, s katerimi boš izpopolnila svoj čop, postali nepogrešljiv del tvoje lepotne rutine. Za oblikovanje trendovske pričeske ti ni treba biti vrhunska strokovnjakinja. Natančen način namestitve ti omogočata dve slogovno oblikovani vrvici, s katerima lahko z lahkoto namestiš podaljšan čop na svoje lase. Mali glavnik na notranji strani podaljška ti omogoča, da ga dobro pritrdiš, trakci pa pomagajo, da preostanek širine podaljšanega čopa lepo oviješ okrog fige ali čopa, ki si ga pred tem naredila iz svojih las.

Show Filters

Prikaz vseh 7 rezultatov

Prikaz vseh 7 rezultatov

Podaljšani čopi za lase so sestavljeni iz 100-odstotno naravnih las, zato jih je udobno nositi in jih je preprosto oblikovati. Na dotik so naravni in mehki, zaradi česar se z lahkoto zlijejo s tvojimi pravimi lasmi. Če želiš posnemati popoln videz hollywoodskih zvezd z rdeče preproge, ga visoko privzdigni, zaradi česar bodo tvoji kodri lahkotno in nežno padali, navihani pogled pa bo prišel do polnega izraza. Če si bolj za strogo in prefinjeno različico, postavi podaljšan čop nižje in vse osvoji s svojim zapeljivim nasmehom.

Zakorakaj v misijo, v kateri boš postala glamurozna, vredna občudovanja. Izberi odtenek, ki se prilega tvoji naravni barvi. In privošči si »statement look«, ki ne bo nikogar pustil ravnodušnega.