Dostava

Dostava naslednji dan

V spletni trgovini Lasnipodaljski123.si želimo čim bolj ustreči željam vseh naših kupcev, zato za izdelke, ki so na zalogi in naročila kjer je izbran način plačila plačilo s kreditno oz. plačilno kartico ali paypal-om ter so prejeta do 16.00, odpošljemo še isti dan. V skladu z medsebojnim dogovorom med ponudnikom in kupcem se lahko naročila opravljena po 16.00 odpošljejo še isti dan pod pogojem da je naročilo plačano s kreditno oz. plačilno kartico ali PayPal-om.

Za naročila kjer je izbrani način plačila plačilo po povzetju in so oddana do 16.00 bodo odposlana še isti dan, če je uspešno opravljen postopek preverjanja pristnosti naročila (verifikacija).

Dostava

GLS običajno potrebuje en delovni dan za dostavo pošiljk, vendar dostava lahko traja tudi do treh dni. To pomeni da med delovniki naročeno blago je na naslovu prejemnika v dnevu ali dveh od odpreme naročila (torej, če danes odpošljemo naročene izdelke jih Pošta Slovenije v večini primerov dostavi že jutri, v redkih primerih pojutrišnjem). Za naročila oddana v času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša.

Strošek dostave in odkupnine v odvisnosti od načina plačila

DOSTAVNA SLUŽBA – GLS SLOVENIJA
Čas Dostave 1-3 delovne dni

Nakup do 60€
Strošek Dostave
3,30 €

Nakup nad 60€
Strošek Dostave
0

Odkupnina v primeru plačila po povzetju

2,5 €