Volumizer

Ali pogrešaš razkošje velikih kodrov, medtem ko prestavljaš lase čez ramena? Ali so tvoji zlikani lasje videti nekoliko pusto in neživo? Ti genetika ni bila naklonjena pri gostoti las?
Vse razloge za tvoje skrbi odpravi OxY volumizer – podaljšek za dekleta, ki imajo tanke in redke lase.

Volumizer oziroma podaljšan in preoblikovan podaljšek za lase je namenjen ženskam, zaljubljenim v neustavljivo bogat volumen. Volumizer je podaljšek za lase, izdelan iz 100-odstotno pravih las, ki odlično poudari naravno polnost tvojih las. Vsaka prava oboževalka gostih las ima prav gotovo v predalu volumizer iz pravih las. Ta vrsta podaljška za lase je priljubljena pri dekletih, ki so zadovoljna s svojo dolžino, vendar imajo težave s tankimi in redkimi lasmi. Priporočamo ga vsem, ki želijo poudariti profil svoje pričeske.

Vrhunska kakovost volumizerja je zagotovljena s skrbno izbranimi lasmi iz pravih las, ki jih lahko oblikuješ, kakor želiš. Zasnovali so ga vrhunski strokovnjaki, da ga lahko preprosto namestiš na svoje naravne lase in da ti da gostoto, po kateri hrepeniš. Bujni kodri, svilnati na dotik, ali strogo zlikani gosti lasje z OxY volumizerjem postanejo tvoja resničnost.

Volumizerji so številka 1 med lasnimi podaljški, saj vsaki mladi ženski ponujajo možnost, da hitro in preprosto doseže čarobno gostoto las, o kateri je samo sanjala. Podaljški volumizer so na voljo v različnih dolžinah in odtenkih, tako da zagotovo najdeš pravo rešitev zase.

Zdaj lahko atraktivno pričesko in priljubljene trende preprosto preizkusiš. Brez strahu in stresa pojdi po svojo pričesko iz sanj. Izberi svoj volumizer.

Show Filters

Prikaz vseh 3 rezultatov

Prikaz vseh 3 rezultatov