Flip in Podaljški 55cm 160g - Premium

Želite doseči povečanje volumna, bujnejše kodre in večjo dolžino v eni minuti? Vse našteto dosežete s 55 cm dolgimi in 160 g težkimi Flip-in podaljški. Primerni so tudi za krhke, redke in občutljive lase, saj za pritrjevanje ne potrebujete lepila ali sponk. Enostavno jih namestite na lasišče s pomočjo tanke žice. Slednjo prekrijete s svojimi lasmi in jo v celoti skrijete.

Vsak Flip-in podaljšek je ustvarjen iz 100 % naravnih las. Umivanje, vzdrževanje in oblikovanje je enostavno. Preprosto jih vzdržujete enako, kot svoje naravne lase. Danes imate lahko francosko figo, jutri velike kodre, pojutrišnjem pa svečano speto frizuro za posebne priložnosti. Vaša pričeska bo enakomerno bujna od korenin do konic. Uporabite lahko navadne navijalke, vroč likalnik ali kodralnik. Podaljški se pri oblikovanju ne bodo poškodovali, zato jih boste uporabljali izjemno dolgo časa.

Vsak paket vsebuje 160 g 100 % naravnih las, ki so žametno mehki na dotik in izgledajo enaki, kot vaši naravni lasje. Enostavno pritrjevanje, naravni videz in možnost prilagajanja različnim stilom, so največje odlike tega seta. Nič več se ne obremenjujte glede poškodovanega videza vaše frizure. Preprosto si hitro vpletite Flip-in podaljške, pričesko oblikujte kot želite in se odpravite novim zmagam naproti.

✔ Na zalogi. Dostava naslednji delovni dan.

Redna cena: 141,50 €

Akcijska cena: 134,40 €

* obvezno

Redna cena: 141,50 €

Akcijska cena: 134,40 €