Akcija!

Premium Flip in Podaljški 55cm 160g – Premium

Original price was: 170,60 €.Current price is: 162,14 €.

-5%

Želite doseci povecanje volumna, bujnejše kodre in vecjo dolžino v eni minuti? Vse našteto dosežete s 55 cm dolgimi in 160 g težkimi Flip-in podaljški. Primerni so tudi za krhke, redke in obcutljive lase, saj za pritrjevanje ne potrebujete lepila ali sponk. Enostavno jih namestite na lasišce s pomocjo tanke žice. Slednjo prekrijete s svojimi lasmi in jo v celoti skrijete.

Vsak Flip-in podaljšek je ustvarjen iz 100 % naravnih las. Umivanje, vzdrževanje in oblikovanje je enostavno. Preprosto jih vzdržujete enako, kot svoje naravne lase. Danes imate lahko francosko figo, jutri velike kodre, pojutrišnjem pa svecano speto frizuro za posebne priložnosti. Vaša priceska bo enakomerno bujna od korenin do konic. Uporabite lahko navadne navijalke, vroc likalnik ali kodralnik. Podaljški se pri oblikovanju ne bodo poškodovali, zato jih boste uporabljali izjemno dolgo casa.

Vsak paket vsebuje 160 g 100 % naravnih las, ki so žametno mehki na dotik in izgledajo enaki, kot vaši naravni lasje. Enostavno pritrjevanje, naravni videz in možnost prilagajanja razlicnim stilom, so najvecje odlike tega seta. Nic vec se ne obremenjujte glede poškodovanega videza vaše frizure. Preprosto si hitro vpletite Flip-in podaljške, pricesko oblikujte kot želite in se odpravite novim zmagam naproti.