Akcija!

Flip in Podaljški 40cm 140g – Premium

82,10 

-13%

Podaljševanje las pri frizerjih je zamudno, drago in pogosto tudi bolece. Velikokrat ste tudi razocarani nad rezultatom. S Flip-in podaljški sami ustvarite bujno pricesko v eni minuti. Pritrdite jih lahko tudi na tanjše, lomljive in poškodovane lase, saj za namešcanje ne potrebujete lepila, sponk ali tesnega prepletanja vaših las. Podaljške enostavno namestite s pomocjo tanke žice, ki jo vaši lasje popolnoma skrijejo.

Naraven videz, volumen in kodre si enostavno ustvarite s pomocjo Flip-in 40 cm dolgih in 140g težkih podaljškov. Vsak Flip-in podaljšek je narejen iz 100 % naravnih las. Umivanje, vzdrževanje in oblikovanje je enostavno. Preprosto jih vzdržujete tako, kot svoje naravne lase. Danes imate lahko bujne kodre, jutri razmršeno pricesko, pojutrišnjem pa popolnoma ravno zvezdniško pricesko. Vaša priceska bo enakomerno bujna od korenin do konic. Za oblikovanje uporabite navadne navijalke, vroc likalnik ali kodralnik. Podaljški se pri oblikovanju ne bodo poškodovali, zato jih boste uporabljali izjemno dolgo casa.

Vsak paket vsebuje 140 g 100 % naravnih las, ki so žametno mehki na dotik in izgledajo enaki, kot vaši naravni lasje. Enostavno pritrjevanje, naravni videz in možnost prilagajanja razlicnim stilom, so najvecje odlike tega seta. Vas skrbi poškodovan in utrujen videz vaše frizure? Ne obremenjujte se vec in si preprosto hitro vpletite Flip In podaljške, pricesko oblikujte pricesko oblikujte kot želite in se odpravite ven s prijateljicami.

Počisti

82,10 

Izberi barvo
This option is required
01 01 Jet Črna 1B 1B Naravno Črna 1C 1C Mocha Rjava 02 02 Temno Rjava 04 04 Čokoladno Rjava 06 06 Temni Kostanj 08 08 Svetlo Rjava 16 16 Peščena Blond 60 60 Blond 613 613 Int. Svetla Blond
Clear selection
Featured Videos
Premium Flip in podaljški 55cm 160g
Vstavljanje flip on podaljškov

Lastnosti:

  • dolžina: 40cm,
  • teža: 140g,
  • stoodstotno naravni cloveški lasje, remy kakovosti,
  • pritrdite jih s pomocjo tanke in neopazne žice
  • ravni,
  • brez vozlov, svilnato mehki,
  • trojno pletenje, lasje so enakomerno dolgi