Akcija!

Premium Flip in Podaljški 40cm 140g – Premium

Original price was: 113,74 €.Current price is: 99,22 €.

-13%

Podaljševanje las pri frizerjih je zamudno, drago in pogosto tudi bolece. Velikokrat ste tudi razocarani nad rezultatom. S Flip-in podaljški sami ustvarite bujno pricesko v eni minuti. Pritrdite jih lahko tudi na tanjše, lomljive in poškodovane lase, saj za namešcanje ne potrebujete lepila, sponk ali tesnega prepletanja vaših las. Podaljške enostavno namestite s pomocjo tanke žice, ki jo vaši lasje popolnoma skrijejo.

Naraven videz, volumen in kodre si enostavno ustvarite s pomocjo Flip-in 40 cm dolgih in 140g težkih podaljškov. Vsak Flip-in podaljšek je narejen iz 100 % naravnih las. Umivanje, vzdrževanje in oblikovanje je enostavno. Preprosto jih vzdržujete tako, kot svoje naravne lase. Danes imate lahko bujne kodre, jutri razmršeno pricesko, pojutrišnjem pa popolnoma ravno zvezdniško pricesko. Vaša priceska bo enakomerno bujna od korenin do konic. Za oblikovanje uporabite navadne navijalke, vroc likalnik ali kodralnik. Podaljški se pri oblikovanju ne bodo poškodovali, zato jih boste uporabljali izjemno dolgo casa.

Vsak paket vsebuje 140 g 100 % naravnih las, ki so žametno mehki na dotik in izgledajo enaki, kot vaši naravni lasje. Enostavno pritrjevanje, naravni videz in možnost prilagajanja razlicnim stilom, so najvecje odlike tega seta. Vas skrbi poškodovan in utrujen videz vaše frizure? Ne obremenjujte se vec in si preprosto hitro vpletite Flip In podaljške, pricesko oblikujte pricesko oblikujte kot želite in se odpravite ven s prijateljicami.