Flip in Podaljški 40cm 140g - Premium

Podaljševanje las pri frizerjih je zamudno, drago in pogosto tudi boleče. Velikokrat ste tudi razočarani nad rezultatom. S Flip-in podaljški sami ustvarite bujno pričesko v eni minuti. Pritrdite jih lahko tudi na tanjše, lomljive in poškodovane lase, saj za nameščanje ne potrebujete lepila, sponk ali tesnega prepletanja vaših las. Podaljške enostavno namestite s pomočjo tanke žice, ki jo vaši lasje popolnoma skrijejo.

Naraven videz, volumen in kodre si enostavno ustvarite s pomočjo Flip-in 40 cm dolgih in 140g težkih podaljškov. Vsak Flip-in podaljšek je narejen iz 100 % naravnih las. Umivanje, vzdrževanje in oblikovanje je enostavno. Preprosto jih vzdržujete tako, kot svoje naravne lase. Danes imate lahko bujne kodre, jutri razmršeno pričesko, pojutrišnjem pa popolnoma ravno zvezdniško pričesko. Vaša pričeska bo enakomerno bujna od korenin do konic. Za oblikovanje uporabite navadne navijalke, vroč likalnik ali kodralnik. Podaljški se pri oblikovanju ne bodo poškodovali, zato jih boste uporabljali izjemno dolgo časa.

Vsak paket vsebuje 140 g 100 % naravnih las, ki so žametno mehki na dotik in izgledajo enaki, kot vaši naravni lasje. Enostavno pritrjevanje, naravni videz in možnost prilagajanja različnim stilom, so največje odlike tega seta. Vas skrbi poškodovan in utrujen videz vaše frizure? Ne obremenjujte se več in si preprosto hitro vpletite Flip In podaljške, pričesko oblikujte pričesko oblikujte kot želite in se odpravite ven s prijateljicami.

✔ Na zalogi. Dostava naslednji delovni dan.

Redna cena: 94,30 €

Akcijska cena: 82,10 €

* obvezno

Redna cena: 94,30 €

Akcijska cena: 82,10 €