Clip On podaljški

Urejeni in negovani lasje so del podobe vsake ženske. Različne življenjske faze in sodobni trendi, ki te obdajajo, te vabijo k eksperimentiranju. Včasih z barvo, veliko pogosteje z dolžino las. Lasni podaljški so odlična ideja, ko želiš prekiniti svojo dnevno rutino ali zasijati na določenem posebnem dogodku. Morda je to večerni izhod, morda slovesnost, kot je prijateljičina poroka. Ob vsaki priložnosti si zaslužiš biti čudovita.

Lasni podaljški clip on (na sponke) so namenjeni pogumnim mladim ženskam, ki si želijo več možnosti z lasmi ali če želijo poudariti ženstvene lastnosti svojega obraza in privzdigniti slog, ki so si ga izbrale. Ne glede na to, ali si se odločila zapeljati svojega moškega ali preživeti glamurozen konec tedna s svojimi prijateljicami, bo način, na katerega si boš uredila lase, močno vplival na to, kako se boš počutila. In želiš si biti čudovita, kajne?

Številne pričeske, o katerih si sanjala, si lahko zdaj urediš, ne da bi preživela dolge ure v frizerskem salonu. Ni ti treba čakati mesece, da ti zrastejo novi lasje, ali se bati drastičnih izzivov, če se prav zdaj počutiš tako.

S clip on podaljški se lahko poigraš z različnimi možnostmi. Namestiš jih lahko kar doma, saj so preprosti za uporabo. Podaljški, obloženi s silikonom, zagotavljajo udobje tudi med dolgotrajno uporabo. V paketu je 7 trakov, ki jih lahko razporediš na mestih, kjer ti najbolj ustreza. Zadnji del je zasnovan širše, da lahko zajame večji del glave in poleg dolžine tvojim lasem doda tudi volumen. Zelo pomembna je izbira prave barve, velikosti in modela. Vendar ne skrbi, za pomoč se vedno lahko obrneš na naše prijazno osebje.

Zagotovo se boš strinjala, da je pričeska enako pomembna kot oblačila, ki jih nosiš. Lasni podaljški omogočajo popolnoma naraven videz, ki pritegne, kamorkoli prideš.

Bodi svoja, s slogom. Izberi podaljške, ki te naredijo najlepšo.

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Redna cena: 49,00 €

  Akcijska cena: 39,15 €

  Jet črna barva se bo odlično podala vsem, ki imate radi elegantne, zelo temne odtenke. Ima tudi rahel podton modre barve in je zato najbolj primeren za vse, ki si želite resnično temno in drzno barvo clip on podaljškov s katero boste osupnili vsakogar. Jet black podaljški se odlično znajdejo v vseh pogojih, ne glede na to ali želite podaljške uporabljati v vašem vsakdanu, ali pa zgolj kot občasno popestritev vašega videza.

  Learn More
 2. Redna cena: 49,00 €

  Akcijska cena: 39,15 €

  Lasni podaljški clip on naravne črne barve se odlično zlijejo lasmi naravno črne barve. Ne glede na to ali ste bili s to barvo las rojeni ali pa vam jo priskrbel frizer. Pritrjeni izgledajo kot del vašega naravnega videza in vam dodajo posebno skrivnosten žar, saj se brezhibno zlijejo z vašimi lasmi. S temi podaljški boste izgledali kot prava zvezda in vašim lasem dodali še dodaten faktor lepote, ter v izjemno hitrem času na preprost način spremenili vaš celoten izgled.

  Learn More
 3. Redna cena: 49,00 €

  Akcijska cena: 39,15 €

  Mocha rjava barva pričara posebno topel in naraven videz. Ti clip-on podaljški so naravnost odlična izbira za vse, ki si želijo naravnega videza, ki pa je hkrati tudi unikatno sijoč in ki privablja poglede. Gre za hladne podtone, ki polepšajo lase in jih naredijo še bolj privlačne. Mocha spada med temnejše odtenke vendar je hkrati nevtralna, nežna in lahkotna rjava barva, ki se ujema tako z bolj toplimi kot hladnimi odtenki las. Je izjemno raznolika barva podaljškov.

  Learn More
 4. Redna cena: 49,00 €

  Akcijska cena: 39,15 €

  Temno rjava barva clip on podaljškov se odlično ujema s temnejšo rjavo barvo las, bodisi naravnih ali pobarvanih. Rahlo hladen podton poskrbi za pravo mero samozavesti, sami podaljški pa poskrbijo, da so vaši lasje resnično kar se da impresivni. S to barvo izražate izjemno mero samozavesti in brezčasne lepote. Zelo elegantna in skrivnostno privlačna barva. Za več dolžine in še bolj goste lase si preprosto pripnete podaljške in se v roku nekaj minut popolnoma preobrazite.

  Learn More
 5. Redna cena: 49,00 €

  Akcijska cena: 39,15 €

  Čokoladno rjavi naravni clip-on podaljški bodo ustrezali vsem, ki si želijo svojim lasem dodati čudovito topla pramena v pregrešno sladki barvi čokolade. Kot pove ime samo gre za podaljške, ki se odlično ujamejo s temnejšimi, toplimi odtenki rjave, ki spominjajo na čokolado. S pomočjo teh podaljškov boste vašim lasem dodali izjemen sij, ter seveda dolžino in impresiven volumen. Ker je uporaba izjemno preprosta boste lahko dnevno spreminjali svoj videz, ter postali pravi modni kameleon, ter svetu pokazali svojo resnično lepoto.

  Learn More
 6. Redna cena: 49,00 €

  Akcijska cena: 39,15 €

  Naravni clip on podaljški za lase se bodo čudovito ujemali z vsemi temno rjavimi odtenki las. Zelo rahel pridih rdeče barve bo poživil vaše lase in jim dodal posebno svetleč videz. Če želite vašim lasem dodati izjemno zanimiv rdečkasto rjav sij, potem izberite podaljške v barvi temnega kostanja. Gre za klasično barvo, ki je brezčasna in čudovita v vseh letnih časih. Ne glede na to ali se za to barvo podaljškov odločite spomladi, poleti, jeseni, ali pozimi – prepričani smo, da boste obračali glave s svojim prefinjenim videzom in čudovito dolgimi lasmi.

   

  Learn More
 7. Redna cena: 49,00 €

  Akcijska cena: 39,15 €

  Svetlo rjavi naravni podaljški na sponke so popolna izbira za vse temnolaske, ki želijo svoje temne lase popestriti z nekaj svetlejšimi prameni. Prav tako se ta barva podaljškov čudovito ujema z naravno svetlo rjavimi lasmi. Podaljški v svetlih odtenkih rjave, bodo vašim lasem dodali lesk brez, da bi bili očitni. S temi podaljški boste pridobili lesk, dolžino in seveda volumen, hkrati pa ohranili svoj naraven videz. Podaljški vam bodo pomagali poudariti naravno lepoto in zdravje vaših las in v vaše življenje prinesli malček glamurja in veliko samozavesti.

  Learn More
 8. Redna cena: 49,00 €

  Akcijska cena: 39,15 €

  Peščena blond je prava izbira za vse, ki imajo naravno blond lase ali pa lase so pobarvani v bolj naravne tone blond barve. Ta barva vam bo zagotovila izjemno naraven vendar hkrati bujen in živahen videz las. Podtoni teh sijoče svetlih podaljškov so hladni in vašemu izgledu dodajo brezčasno eleganco in naravno lepoto. Preprosta uporaba vam omogoča izjemno hitro namestitev, torej lahko v zgolj nekaj minutah popolnoma prenovite vaš celoten izgled in si zagotovite sijoče, izjemno goste, ter seveda daljše lase.

  Learn More
 9. Redna cena: 49,00 €

  Akcijska cena: 39,15 €

  Ta izjemno topel blond odtenek ustvarja razkošen, nežen videz primeren za vse blondinke, ki so privrženke rumenkasto blond barve. Če izberete naravne clip on lasne podaljške v zlato blond barvi boste vašim lasem podarili dodaten volumen in dolžino, hkrati pa jim boste zagotovili tudi čudovit sijaj. Podaljški se čudovito zlijejo z blond lasmi in v trenutku boste lahko vaši pričeski dodali nekaj posebnega brez obiska frizerja. Namestitev clip on podaljškov je namreč izjemno preprosta in hitra, kar pomeni, da lahko vaše lase preobrazite kar v udobju vašega doma.

  Learn More
 10. Redna cena: 49,00 €

  Akcijska cena: 39,15 €

  Temna blond je barva vseh blondink, ki si želijo bolj naravnega videza. S temi podaljški boste izgledali kot, da ste ravnokar prišli s plaže kjer je sonce naravno pobelilo vaše lase. V nekaj minutah pa lahko s pomočjo naravnih podaljškov svoj brezskrbni videz spremenite v elegantno in prefinjeno frizuro, primerno še za tako resne dogodke.
  Clip-on podaljški vam omogočajo izjemno preprosto pritrjevanje in odstranjevanje. S pomočjo tovrstnih podaljškov lahko osvežite svoj videz, ter vašim lasem dodate dolžino in volumen.

   

  Learn More

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5