Lasni Podaljški Clip On 50cm 220g Double Drawn

Potrebuje vaša frizura malce volumna in dolžine? Dolge lase in bujno pričesko si lahko preprosto pričarate z našimi 50 cm  220 g težkimi dolgimi clip on podaljški. Vsak clip on lasni podaljšek je natančno tkan in vsebuje posebne sponke za enostavno ter hitro namestitev. Vsestranski podaljški vam omogočajo, da si frizuro uredite na različne načine in prilagodite vašemu osebnemu stilu.

Posebna prednost podaljškov je v samem postopku pletenja, saj so lasje tako enakomerno gosti po celotni dolžini las. Paket 50 cm dolgih podaljškov je naš največji set do sedaj! Omogoča vam ustvarjanje raznovrstnih zabavnih pričesk. Naj bo to bujna francoska figa ali čudoviti kodri za večer s prijateljicami. S tem setom boste lahko svobodno ustvarili popolno razkošno pričesko, ki si jo že od nekdaj želite. Vsak paket vsebuje 220 gramov 100% pravih las, ki so prijetnega videza in mehki na otip.

Ste v preteklosti že uporabili podaljške, a slednji niso bili to kar ste pričakovali in so preveč izstopali od vaših naravnih las? Imate občutek, da imate premalo goste in dolge lase za dosego popolne frizure? So ostali podaljški neenakomerno gosti in pri konicah skoraj nevidni? Če ste odgovorili pritrdilno na vsa ta vprašanja, potem nujno potrebujete ta paket še danes. Popolna frizura samo čaka na vas!

✔ Na zalogi. Dostava naslednji delovni dan.

Redna cena: 216,00 €

Akcijska cena: 179,95 €

* obvezno

Redna cena: 216,00 €

Akcijska cena: 179,95 €