Odstop od pogodbe/nakupa

Prejetega blaga, za katerega ste se odločili, da ga boste vrnili, ne smete uporabljati. Pravica do odstopa od pogodbe velja samo za pregled blaga, kot bi to storili v trgovini. To ni pravica do 14-dnevne brezplačne uporabe izdelka!

V izogib nesporazumu in nepotrebnim zapletom prosimo da si ogledate fotografije spodaj v katerem primeru lahko uveljavljate odstop od pogodbe.

Izdelka potrošnik ne more in ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe ampak sme opraviti ogled in preizkus prejetega izdelka zgolj v obsegu kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja in kot je to običajno v prodajalnah. Vsakršno preizkušanje, ki odstopa od navedenega, je mogoče šteti za uporabo izdelka, kar pomeni, da potrošnik s tem izgubi pravico do odstopa od pogodbe.

Izdelek, ki je predmet vračila, mora biti nerabljen (z neodstranjenim in nepoškodovanim varnostnim pečatom), nepoškodovan in v originalni embalaži. Priloženi morajo biti vsi spremni dokumenti (original račun, navodila, ...).

V izogib morebitnim kasnejšim zapletom in za natančno predstavitev okoliščin se vsi vrnjeni izdelki fotografirajo!

Če želite odstopiti od pogodbe po ZVPot izpolnite obrazec spodaj in ga pošljite.

Odstop od pogodbe po ZVPot

  Skladno z določili Zakona o varstvu potrošnikov ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga odstopi od pogodbe sklenjene na daljavo, to je od spletnega nakupa, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok 14 dni se prične šteti z naslednjim dnem, ko potrošnik pridobi fizično posest na blagu ali jo pridobi namesto potrošnika tretja oseba, ki ni prevoznik in jo v ta namen določi potrošnik.

  Prejetega blaga, za katerega ste se odločili, da ga boste vrnili, ne smete uporabljati. Pravica do odstopa od pogodbe velja samo za pregled blaga, kot bi to storili v trgovini. To ni pravica do 14-dnevne brezplačne uporabe izdelka!

 • Vnesite številko naročila ali izdelek za katerega želite odstopiti od pogodbe po ZVPot.

 • V izogib nesporazumom vas prosimo da slikate izdelek, ki ga želite vrniti in pripnete sliko. (Ne pripenjajte slik iz naše ali drugih strani.)

  V izogib nesporazumom vas prosimo da slikate izdelek, ki ga želite vrniti in pripnete sliko. (Ne pripenjajte slik iz naše ali drugih strani.)

 • Datum, ko ste naročeni, izdelek/e, komplet prejeli.

  Datum, ko ste opravili naročilo, nakup v spletni trgovini.

  Potrjujem in izjavljam da sem seznanjen/a s pravili in pogoji odstopa od pogodbe v spletni trgovini www.lasnipodaljski123.si.

* obvezno