Čop

Naravni Čop Clip On

Čopi clip on so izredno enostavni za pritrjevanje. Oblikovanje nove pričeske vam ne bo vzelo veliko časa, še bolj pomembno pa je to, da je postopek popolnoma neboleč in prijazen do vaših las. Gre za vrsto lasnih podaljškov, ki bodo na vaših laseh delovali izredno naravno.

Čopi clip on so vam na voljo po zelo ugodnih cenah. Kvaliteta je visoka in kar je najpomembneje, stroškovno sprejemljiva. Ponudite svojim lasem le najboljše in zasijte v vse svoji lepoti.

 1. Redna cena: 80,95 €

  Akcijska cena: 77,45 €

  Jet črni čop je idealen za vse črnolaske, ki si rade lase spenjajo v čop.

  Črna barva je izjemno vsestranska saj se ujema z veliko večino drugih barv. Jet črni podaljški bodo torej v vaše življenje prinesli unikatno energijo, ki bo poudarila vaše čudovite lase. Vaš čop bo izgledal izjemno košat in zdrav, ter seveda sijoč. Naravni čop poskrbi, da je vaša pričeska elegantna in tako zelo zanimiva, da bo vedno in povsod privabljala poglede. Če želite svojemu čopu obogatiti izberite podaljške jet črne barve.

   

  Learn More
 2. Redna cena: 80,95 €

  Akcijska cena: 77,45 €

  Čop v naravno črni barvi je čudovit dodatek za vsako oboževalko kit in čopov. S temi podaljški lahko drastično povečate ne le dolžino, ampak tudi volumen vaše elegantne pričeske. Gre za izjemno mehka in gladka vlakna, ki vašim lasem dodajo tudi dodaten sijaj in preprečujejo zapletanje las oziroma vozlanje. Uporaba je povsem enostavna, izgled pa naraven in eleganten. Seveda se odlično ujema z naravno črnimi lasmi in nihče ne bo verjel, da gre za podaljške in da lasje niso naravni.

   

  Learn More
 3. Redna cena: 80,95 €

  Akcijska cena: 77,45 €

  Temno rjava barva clip on čopa bo vaše lase v hipu spremenila v košato grivo. Zaradi gladkega občutka so podaljški ne samo izjemno udobni, vendar tudi izgledajo vedno urejeni in gladki. Z uporabo tega čopa svojim naravnim lasem dodate volumen, ki omogoča raznoliko uporabo pri oblikovanju različnih elegantnih pričesk. Zaradi udobnih materialov pa je clip on čop primeren tudi za vsakodnevno uporabo in polepšanje las na dnevni bazi. V službi ali na gala večerji, clip on čop vam bo služil povsod in vašim lasem dodal poseben faktor lepote.

   

  Learn More
 4. Redna cena: 80,95 €

  Akcijska cena: 77,45 €

  Naravni čop v čokoladnem odtenku rjave vam bo pristajal, če imate tanke rjave lase, ali pa želite zgolj poudariti naravno gostoto vaših las. Z vpenjanjem clip on čopa boste pridobili dolžino in volumen, kar bo bistveno povečalo možnosti za oblikovanje zanimivih pričesk. Uporaba je izjemno enostavna in s pomočjo teh podaljškov boste lahko redno spreminjali svoj videz, ter ga prilagajali lastnim potrebam. Čop je gladek in zlije z vašimi lasmi, vendar se na zapleta, kar pomeni, da je tudi odstranjevanje izjemno preprosto.

   

  Learn More
 5. Redna cena: 80,95 €

  Akcijska cena: 77,45 €

  Čop v barvi temnega kostanja ponuja zanimiv kompromis med pričakovanim in unikatnim. Med drznostjo in klasično lepoto. S pomočjo clip in čopa se lahko preobrazite v elegantno lepotico s svileno gladkimi in ravnimi lasmi ali pa jih skodrate in vašemu videzu dodate kanček pikantne, eksotične lepote. Preprosta uporaba omogoča redno spreminjanje videza. S podaljški se boste lahko zlahka prilagajali različnim situacijam in z vašimi lasmi očarali vse po vrsti. Gladka površina preprečuje nepotrebno zapletanje las, ter jih naredi še bolj sijoče.

   

  Learn More
 6. Redna cena: 80,95 €

  Akcijska cena: 77,45 €

  Svetlo rjav čop bo poskrbel, da vaša pričeska ne bo nikoli več videti pusta ali dolgočasna. Dolgi prameni bodo poudarili vašo naravno lepoto in izpostavili vse vaše najboljše atribute. Uporaba je tako preprosta, da se boste spraševali zakaj niste že prej posegli po clip in čopu. Svetlo rjava barva zagotavlja naraven izgled, ki bo lepo poudarjal vaše naravne lase, ter jih dvignil na popolnoma novo raven lepote. Clip in čop bo vam prinesel samozavest, vašim lasem pa svežino in zdrav izgled.

   

  Learn More
 7. Redna cena: 80,95 €

  Akcijska cena: 77,45 €

  To je barva, ki zahteva pozornost in si jo seveda tudi zasluži. Ta barva ni zelo pogosta zato boste povsod pritegnili pozornost. Še posebno, ko bodo vsi okoli vas opazili kako zdravi in sijoči so vaši lasje. Clip in čop bo vaše lase podaljšal in jim zagotovil veliko volumna, kar pomeni, da bodo vaši lasje izgledali še bolj zdravi in gladki. S pomočjo tega čopa se lahko dnevno preobrazite in postanete pravi modni kameleon, ki bo za sabo obračal poglede vseh mimoidočih.

   

  Learn More