Izbira barve lasnih podaljškov?

Izbira popolne barve lasnih podaljškov glede na sliko, ki se prikaže na zaslonu je dokaj zahtevna naloga. Da bo proces izbire barve lasnih podaljškov lažji smo pripravili nekaj različnih možnosti izbire.

Prva možnost izbire je ogled barvne lestvice na povezavi spodaj:

> Barvna lestvica in kode barv.

V kolikor ste še vedno v dvomu, lahko izbirate med sledečima možnostima:

Potrebujete brezplačen nasvet strokovnjaka pri izbiri barve?

1. Pošljite nam vzorec vaših las

Če ste v dvomih glede izbire barve lasnih podaljškov, ki se ujemajo z barvo vaših las, po tem nam lahko pošljete vzorec vaših las za katere mislite da najbolje ustrezajo željeni barvi. Poiskali bomo odtenek lasnih podaljškov, ki bo najprimernejši glede na vašo barvo las.

Prosimo navedite vaše ime in priimek ter kontakt (najbolje telefonska št.), da vam sporočimo najprimernejši odtenek lasnih podaljškov glede na barvo vaših las.

2. Pošljite nam vašo sliko:

Če nimate časa pošljati vzorec las in želite hiter nasvet, mnenje okoli izbire barve lasnih podaljškov, po tem preprosti izpolnite obrazec spodaj in dodajte še vsaj eno vašo sliko na kateri je vaša trenutna barva las.

Slika naj bo slikana pri dnevni svetlobi brez flasha. V najkrajšem možnem času se vam bo javil eden izmed naših strokovnjakov in vam predlagal najboljšo možno izbiro barve.

Podatki

Slike

* obvezno

POMEMBNO:

Razumljivo je, da je skoraj nemogoče reproducirati natančno enako barvo, odtenek lasnih podaljškov na spletni strani, oz. ki se prikaže na zaslonu uporabnika(zaradi dejavnikov, ki vplivajo na prikaz slik in barv na posameznem zaslonu). Zato, če naročite in prejmete napačno barvo podaljškov jih lahko brez težav zamenjate za drugo barvo podaljškov.

V kolikor se odločite za menjavo barve lahko še vedno pošljete sliko vaših las preko obrazca na tej strani, ali še lažje, skupaj s podaljški, ki bi jih radi zamenjali pošljete še vzorec vaših las z željenim barvnim odtenkom.

Back to top